Bar ’t Kypmantsje en Snackbar “De Witte Kat” Drylts

Na 17 jaar met veel plezier en toewijding heeft René sr. het bedrijf gerund, verbouwd en opgebouwd. Met ingang van 1 januari 2020 zijn de werkzaamheden voortgezet door de kinderen René Toonstra jr. en Grietje Toonstra. En vanaf 1 januari 2023 heeft René jr. het bedrijf overgenomen.

Bar ’t Kypmantsje en Snackbar De Witte Kat zijn uniek in service en kwaliteit . Steeds meer klanten hebben ons de afgelopen jaren gevonden en het klantenbestand is flink gegroeid.

Aan de achterzijde is een een prachtig terras aangelegd waar u in de warmere maanden, in alle rust kunt genieten van een hapje en een drankje. En wilt u wat meer vertier, dan is er nog steeds ons terras aan de voorzijde.  Waar u in de zomermaanden kunt genieten van het zonnetje en de watersporters.

De snackbar is niet alleen voor een patatje of lekkere snack. Ook hebben we een vis oven, voor het bakken van overheerlijke kibbeling en lekkerbekjes.

De bar staat voor gezelligheid en sfeer. Hier komen mensen samen voor een praatje, muziekje en een lekker drankje. Ook kunt u gebruik maken van de lekkere snacks en deze nuttigen in de bar.

De bar heeft één dartteam welke uitkomt in de 1e Divisie. Er kan ook volop getraind worden, onderling worden er veel sets gespeeld. Ook worden er in de bar klaverjas avonden georganiseerd, sjoel kampioenschappen of gewoon gezellig een avondje Maggie spelen.

Het maakt niet zoveel uit, er mag veel, áls het maar gezellig is!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *