Bar ’t Kypmantsje en Snackbar “De Witte Kat” Drylts

Na 17 jaar met veel plezier en toewijding heeft René sr. het bedrijf gerund, verbouwd en opgebouwd. Met ingang van 1 januari 2020 zijn de werkzaamheden voortgezet door de kinderen René Toonstra jr. en Grietje Toonstra. René jr. zal zich voornamelijk gaan richten op de werkzaamheden in de bar en Grietje is het vertrouwde gezicht in de snackbar.

Bar ’t Kypmantsje en Snackbar De Witte Kat zijn uniek in service en kwaliteit . Steeds meer klanten hebben ons de afgelopen jaren gevonden en het klantenbestand is flink gegroeid.

Aan de achterzijde is een een prachtig terras aangelegd waar u in de warmere maanden, in alle rust kunt genieten van een hapje en een drankje. En wilt u wat meer vertier, dan is er nog steeds ons terras aan de voorzijde.  Waar u in de zomermaanden kunt genieten van het zonnetje en de watersporters.

De snackbar heeft tevens in 2020 een uitbreiding gedaan door een nieuwe vis oven te plaatsen, voor het bakken van overheerlijke kibbeling en lekkerbekjes!

De bar staat voor gezelligheid en sfeer. Hier komen mensen samen voor een praatje, muziekje en een lekker drankje. Ook kunt u gebruik maken van de lekkere snacks en deze nuttigen in de bar.

De bar heeft sinds 2020 twee dartteams. Er kan dan ook volop getraind worden, onderling worden er veel sets gespeeld. Ook worden er in de bar klaverjas avonden georganiseerd, sjoel kampioenschappen of gewoon gezellig een avondje Maggie spelen. Het maakt niet zoveel uit, er mag veel, áls het maar gezellig is.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *